JoomlaTemplates.me by WebHostArt.com

МТС пројекат

Објављено понедељак, 25 септембар 2023

Поштовани,

   Телеком Србија и ове године, уз подршку Министарства просвете Републике Србије,наставља да опрема основне школе информатичким кабинетима.На тај начин настављамо успешну кампању „Стварамо знање“ , у оквиру које је до сада 120 основних школа широм Србије добило средства за набавку рачунарске опреме,како би се ђацима олакшала настава информатике и поставили темељи за даље унапређење знања из области информационих технологија.

   Министарство просвете обезбедило је списак од 40 основних школа у Србији којима недостаје рачунарска опрема, а како ће само 20 од њих бити изабрано, организујемо гласање путем интернета. Које школе ће добити рачунарску опрему биће одређено гласањем грађана на друштвеној мрежи Fejsbuk,на МТС страници https://www.facebook.com/mtstvojsvet/ у периоду од

25.09.2023. у 12h до 04.10.2023. u 12h.

   Како би одабир школа био транспарентан, желели смо да омогућимо свим грађанима да, у складу са Правилима конкурса, својим гласовима утичу на одабир школа. Гласање ће трајати 10 дана, а рачунарску опрему ће добити по пет првих школа са највећим бројем гласова у свакој од четири географске области којој припадају.

   Наша школа је међу потенцијалним добитницима информатичког кабинета. Позивамо Вас да својим гласовима подржите своју школу, као и школе из других географских области и утичете на исход гласања. Након коначног пребројавања гласова , списак школа којима ће бити донирана средства за набавку рачунара  биће познат 04.октобра 2023. Године.

  Захваљујемо се за сваки глас и најупорнији нека победе.