JoomlaTemplates.me by WebHostArt.com

НОВОГОДИШЊА ПРИРЕДБА И МАСКЕНБАЛ

Објављено уторак, 06 март 2018

НОВОГОДИШЊА ПРИРЕДБА И МАСКЕНБАЛ

 

            Као и претходних година, у празничном расположењу и у сусрет Новој години, ученици нижих разреда са својим учитељицама су се потрудили да пригодним програмом испрате стару годину.

            Ове године организован је маскенбал у холу школе. Сви су били нестрпљиви да покажу своје маштовите маске, које су морамо признати биле веома успешне. На радост присутних наставника, директора, мама и тата, бака и дека и осталих гостију ученици су кроз дефиле приказали своје маске. Прво су нас очарали ученици првог разреда, потом ученици другог па трећег и на крају четвртог разреда. Док су се маске смењивале, осмеси и аплауз је био нон стоп присутан. Било је ту и вила, вештица, принцеза, штрумфете, мађионичара, доктора, мајстора, Пипи Дуге Чарапе, Деда Мраза, сове, пролећа...

     Након приказивања маски, уследио је новогодишњи програм. Увек нас посебно орасположе ученици првог разреда јер својом кореографијом уз музичку нумеру „Звончићи“ програму су дали посебну ноту. Потом су уследили ученици другог разреда кроз приказан духовит скеч   „12 месеци и Мајка Година“ дали нам до знања како сваки месец у години има своју вредност и посебану чар. Почетак Нове године не може без жеља, па су нам ученици трећег разреда пожелели срећну Нову годину ређајући низ најразличитијих порука. Наравно и ученици четвртог разреда су се придружили таквом дивном празничном расположељу кроз новогодишње песмице.

            Сви смо уживали. И деца и учитељи и присутни гости. Срећно у Новој 2018.години!

Актив учитеља